Back Home Books

Search - sale

Search Criteria

Search:

Products meeting the search criteria

Display: List / Grid
Show:
Sort By:
Beatles with an A
Mauri Kunnas is not only one of Finland's most famous children's book authors and illustrators, but also a comics artist. Don't let the kids have all the fun, dive into this absolutely unique take on the story of the Beatles! Beatles with an A tells the riotous tale of th..
$39.95
Don Tami - My Story
Suomen karismaattisimman kiekkomiehen tarina paljastaa Juhani Tammisen todelliset kasvot. Don Tami on rautainen kertomus turkulaisen edelläkävijän matkasta maajoukkuejääkiekkoilijaksi, valmentajaksi ja huippukommentaattoriksi. Kirja on kuin täydellinen rannelaukaus: kova, su..
$29.95
Ei kiitos
Heli Valkonen on epätoivoisesti rakastunut aviomieheensä. Mutta Matin ei tee mieli. Koskaan. Hän vain pelaa tietokonepelejä repsahtaneissa fleece-housuissa. Missä vaiheessa hehku lopahti, ja he alkoivat puhua toisilleen kuin potilaat: "Mites sun niskat?" Hiljainen makuuhu..
$17.95
Based on 1 reviews.
Jää
Finlandia-voittaja 2012! Jää on tarina saaristoseurakuntaan saapuvasta papista, hänen perheestään ja kirkkosaarta ympäröivien kylien ihmisistä - ikiaikaisista salaisuuksista, joita meri ja jää kyläläisten hartioille uskovat. Eletään sotien jälkeistä aikaa, taistelut ov..
$45.00
Based on 1 reviews.
Jean Sibelius at Home
This book is a collection of rare images of Finnish composer Jean Sibelius (1865-1957) at his home, Ainola. Sibelius disliked being photographed, so there are few pictures of him. The images presented in this book have been pulled from black and white films entitled "Sibeliu..
$45.00
Kaiken käsikirja
Maailma on hämmästyttävä, monimuotoinen ja pitkälti selittämätön. Esko Valtaoja ei lannistu vähästä vaan heittää peliin tieteen. Tuloksena on käsikirja kaikesta. "Mitä teemme kaikella tiedolla? Parempaa maailmaa. Meille ei ole enää sijaa maailmassa, josta tulimme; tiedon ..
$39.95
Kangastus 38
Asianajaja Claes Thune on palkannut Matilda Wiikin konttoristiksi pieneen toimistoonsa. Nainen suorittaa kaikki tehtävät moitteettomasti, mutta hänessä on jotain arvoituksellista. Hiljattain eronneen Thunen elämän kiintopiste on kuuden ystävyksen Keskiviikkoklubi, joka ko..
$17.95
Karhun kainalossa
Suomi ajautui toisen maailmansodan loputtua asemansa takia mukaan suurvaltojen väliseen taisteluun, jossa kaksi aatesuuntaa ja talousjärjestelmää asettuivat vastakkain. Idän ja lännen puristuksissa Suomi joutui väistämättä Neuvostoliiton tiukkaan otteeseen. Oliko Suomi ku..
$47.95
Kolibri
Jugoslavian unkarilainen Anna Fekete aloittaa rikostutkijana pohjoissuomalaisessa merenrantakaupungissa. Nuori maahanmuuttaja on täysin suomalaistunut, mutta kokee itsensä muukalaiseksi, ehkä eniten itselleen. Asiaa ei helpota että hän saa työparikseen keski-ikäisen Eskon, j..
$39.95
Kun kyyhkyset katosivat
Kun kyyhkyset katosivat on Sofi Oksasen Kvartetti-sarjan kolmas osa Stalinin lehmien ja Puhdistuksen jälkeen, jossa jatkuu kirjailijan katsaus Viron historiaan. Teos sijoittuu kahteen eri ajankohtaan: Saksan miehittämään Viroon vuonna 1941 ja Neuvostoliiton miehittämään Viro..
$45.00
Lokkisaaren säpinät
Juho lähtee kesäleirille parhaan kaverinsa Iston kanssa, ja yöpyminen jännittää. Heti leirin alussa Juho huomaa, että naapurisaaressa kannellaan outoja laatikoita. Pojat päättävät tutkia asiaa - onko taustalla rikos? Jännittävät tapahtumat seuraavat toisiaan, ja pian pojat h..
$24.00
Lyhyt Suomen historia
Suomen historian kokonaisesitys kattaa niin poliittisen historian kuin talous- ja kulttuurihistorian kehityslinjat. Teos valottaa historiallisten tapahtumien taustoja, maamme merkkihenkilöiden vaiheita ja Suomen viimeaikaisia ratkaisuja. Kirjassa pohditaan kiinnostavasti ..
$35.00
Metsäjätti
Ne luottaa suhun, oman kylän poikaan. Go for it. Kun kansainvälinen suuryhtiö ottaa hampaisiinsa Törmälän vaneritehtaan, Pasi saa paskamaisen toimeksiannon. Hänen pitäisi irtisanoa vanhoja tuttuja, jotka ovat antaneet tehtaalle koko elämänsä. Metsäjätti on tarina liham..
$17.95
Mielensäpahoittaja
"Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun aurinko paistoi." Näin alkoi eräs kesän 2009 radiohelmeksi nousseen, Antti Litjan tulkitseman Kyllä minä niin mieleni pahoitin -kuunnelmasarjan jakso. Mielensäpahoittaja on 80-vuotias oikeamielinen suomalaismies, joka myy myyntimiehe..
$37.95
Neljäntienristeys
Finlandia-ehdokas v. 2014. Nuori pitäjänkätilö Maria herättää ympäristössään epäilystä. Hankalia synnytyksiä kunnialla hoitava nainen saa viimein tahtomaansa arvostusta, mutta ei huomaa jääneensä oman kaipuunsa vangiksi. Aviottomana syntynyt Lahja-tytär tahtoo kerätä elämään..
$49.95
Official PayPal Seal
Powered By OpenCart
Back Home Books © 2020