Back Home Books
Refine Search
  • Language
Refine Search

Crime

Display: List / Grid
Show:
Sort By:
Kellari
Kellari
Jyrki Heino
Luutnantti Carl Wennehielm on matkalla raatihuoneelle saatuaan edellisenä iltana salaperäisen viestin. On alkukesä Turussa vuonna 1796. Wennehielm väistelee mukulakivikujalla hevoskärryjä ja hevosten kakkaroita. Torilla on aina kuhinaa, vaikka suuret markkinat ovat vasta tul..
$15.95
Kolibri
Kolibri
Kati Hiekkapelto
Jugoslavian unkarilainen Anna Fekete aloittaa rikostutkijana pohjoissuomalaisessa merenrantakaupungissa. Nuori maahanmuuttaja on täysin suomalaistunut, mutta kokee itsensä muukalaiseksi, ehkä eniten itselleen. Asiaa ei helpota että hän saa työparikseen keski-ikäisen Eskon, j..
$39.95
Rahalla saa
Rahalla saa
Jens Lapidus
Luksusjuhlia. Pintaliitoa. Kokaiinia. Naisia. Helppoa rahaa. Tukholman armoton alamaailma. Itä-Euroopan mafia. Kosto. JW on pikkukaupungin poika, joka on valmis rikoksiin rahoittaakseen leveän elämäntyylinsä. Jorge on diileri, joka aikoo paeta vankilasta kostaakseen pettu..
$17.95
Sheriffi
Sheriffi
Reijo Mäki
Alaston ruumis pihakeinussa, toinen raato keittiössä. Mysteeriä selvittämään palkataan yksityisetsivä. Työ vie Turun alamaailman armottoman aateliston hämäriin huoneisiin. Alkaa naamioleikki, jonka säännöt vaihtuvat varoittamatta. Ja sitten vastaan astelee Harriet, nainen..
$17.95
Vihan sukua
Vihan sukua
Seppo Jokinen
Komisario Koskinen joutuu setvimään Tampereella terroriteoilta näyttävää rikosvyyhtä. Suojelupoliisi painaa päälle, mutta Koskinen ei silti usko, että asiat ovat sitä, miltä ne päältä päin näyttävät. Tampereen aamuinen rauha särkyy etäältä kantautuvaan räjähdykseen. Ensim..
$37.95
Official PayPal Seal
Powered By OpenCart
Back Home Books © 2020