Back Home Books
Refine Search
  • Language
Refine Search

Popular & Literary Fiction

Display: List / Grid
Show:
Sort By:
Hytti nro 6
Hytti nro 6
Rosa Liksom
Finlandia-voittaja 2011. Itä on itä ja länsi on länsi, on tyttö ja tytöllä on unelma. On Neuvostoliitto, sen kulahtanut ja absurdi todellisuus, lannistetut mutta kekseliäät ihmiset, korruptio ja tyly lähihistoria. On Siperian-juna, junassa hytti ja tytön hyttikumppanina venä..
$15.95
Jää
Jää
Ulla-Lena Lundberg, trans. Leena Vallisaari
Finlandia-voittaja 2012! Jää on tarina saaristoseurakuntaan saapuvasta papista, hänen perheestään ja kirkkosaarta ympäröivien kylien ihmisistä - ikiaikaisista salaisuuksista, joita meri ja jää kyläläisten hartioille uskovat. Eletään sotien jälkeistä aikaa, taistelut ov..
$45.00
Based on 1 reviews.
Jokapäiväinen elämämme
Finlandia-voittaja 2013. Jokapäiväinen elämämme on kertomus ainutlaatuisesta runoilijasta Marina Tsvetajevasta ja hänen tyttärestään Aljasta ja heidän yrityksestään saada yhteys toisiinsa. Samaan aikaan kun Alja raataa pakkotyöleirillä Komissa, Marina on evakuoituna tuhansie..
$15.95
Kangastus 38
Kangastus 38
Kjell Westö
Asianajaja Claes Thune on palkannut Matilda Wiikin konttoristiksi pieneen toimistoonsa. Nainen suorittaa kaikki tehtävät moitteettomasti, mutta hänessä on jotain arvoituksellista. Hiljattain eronneen Thunen elämän kiintopiste on kuuden ystävyksen Keskiviikkoklubi, joka ko..
$9.95
Kätilö
Kätilö
Katja Kettu
Petsamo, kesäkuu 1941. Kätilöllä on punikkina lahdatun isänsä kiihkeä veri. Hän on kuusivuotiaana rikkirevitty maho hyljäke, joka tuntee välilihojen ja karboliveden maailman. Kun hän päästää Lissbeth Näkkälän karvaisen äpäränmaailmaan, tupaan tuppaa saksalaisluutnantti ka..
$15.95
Kellari
Kellari
Jyrki Heino
Luutnantti Carl Wennehielm on matkalla raatihuoneelle saatuaan edellisenä iltana salaperäisen viestin. On alkukesä Turussa vuonna 1796. Wennehielm väistelee mukulakivikujalla hevoskärryjä ja hevosten kakkaroita. Torilla on aina kuhinaa, vaikka suuret markkinat ovat vasta tul..
$8.95
Kesäkirja
Kesäkirja
Tove Jansson
Kesäkirja on klassikko, joka kertoo kolmesta ihmisestä, jotka viettävät kesää Suomenlahden saarella: Sophia-tytöstä, isästä ja isoäidistä. Ennen muuta se on kertomus vanhan naisen ja pienen tytön ystävyydestä. Heitä ympäröi se unelma kesästä joka tunnetaan vain pohjolassa, u..
$14.00
Kun kyyhkyset katosivat
Kun kyyhkyset katosivat on Sofi Oksasen Kvartetti-sarjan kolmas osa Stalinin lehmien ja Puhdistuksen jälkeen, jossa jatkuu kirjailijan katsaus Viron historiaan. Teos sijoittuu kahteen eri ajankohtaan: Saksan miehittämään Viroon vuonna 1941 ja Neuvostoliiton miehittämään Viro..
$19.95
Mielensäpahoittaja
Mielensäpahoittaja
Tuomas Kyrö
"Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun aurinko paistoi." Näin alkoi eräs kesän 2009 radiohelmeksi nousseen, Antti Litjan tulkitseman Kyllä minä niin mieleni pahoitin -kuunnelmasarjan jakso. Mielensäpahoittaja on 80-vuotias oikeamielinen suomalaismies, joka myy myyntimiehe..
$19.95
Official PayPal Seal
Powered By OpenCart
Back Home Books © 2022